Meisjes

De jubileumvoorstelling van Theatergroep Thomas geïnspireerd op TA’s Husbands.

De typische meisje-meisjes Hanneke, Guusje en Anna zijn tijdens de herdenking van hun overleden vriendin Sarah de cliché-speech spuugzat. In een opwelling vluchten ze met de urn als bagage. Ze verbazen zichzelf en hun omgeving en dat smaakt naar meer.

Door hun nieuwe motto ‘alles uit het leven halen want het kan zomaar afgelopen zijn’ botsen ze op confronterende en soms komische wijze met hun omgeving. Maar als Hanneke iemand slaat, Anna met haar broek op de knieën in een café loopt en Guusje haar moeder uitscheldt voor hoer, zijn de grenzen zo vervaagd dat het einde zoek lijkt.

Meisjes is onderdeel van het traject Het beste van twee werelden van Toneelgroep Amsterdam.

‘Dus wat doen we?’

‘We kunnen alles doen wat we willen, denk ik

Stel je voor dat we alles kunnen doen wat we willen’

 

Lees ook eens de blog van de Meisjes-spelers over hun podiumervaring naast Thomas.

      Speellijst Meisjes:

      (momenteel nog geen voorstellingen)